Sinop haber Sinop resimleri sinop tarihi sinop video

Sinop haber Sinop resimleri sinop tarihi sinop video

Sinop,Saraydüzü,Dikmen,Boyabat,Durağan,Gerze,Ayancık,Türkeli, Sinop forum sitesi, sinop video, sinop resimleri, sinop haberleri, sinop yemekleri, sinop tarihi, sinop polis karakolu, sinop jandarma, sinop türküleri,

AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Aşk-I memnu' da en büyük süçlu sizce kim ?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
~Site Sahibi ve KuruCuSu~
~Site Sahibi ve KuruCuSu~

Başarı Puanı: 2308

MesajKonu: Aşk-I memnu' da en büyük süçlu sizce kim ?   C.tesi Haz. 26, 2010 12:47 pm

En büyük suçlu kim?
Akılları çelen Behlül mü? Kör olurcasına aşık olan Bihter mi? Nihal ile evlilik fikrini akıllara sokan Firdevs hanım mı? Israrla evlenmek isteyen Nihal mi? Yoksa başından beri susan Beşir mi?
[b]

Konuya cevaplarınızı sisteme üye olup ve ( Cevap yaz ) bölümünden cevaplayabilirsiniz..
Kullanıcı profilini gör http://sinop.forumdizini.net/index.htm
İrem
Misafir

MesajKonu: aşk-ı memnuda en cok km suçlu   Cuma Tem. 02, 2010 4:54 pm

YA Allah askına bihterin ne suçu var beğlül bihteri ayarttı o ayartmasaydı bihter beğlülü sevmicekti off ! nu yüzden bence beğlül ile firdevs aam daha çok beğlül beğlül bihterle yatıp kalktı hiç bişey olmamış gibi bi de nihalle evlenicekti ta ki beşir suskunluğunu itraf edene kadar beğlül bir de korkak!!! bihteri seviyodu onla kaçmadıı!!! gtti o nşhalle evlendi şımarık nihall ama yinede nihal de masum ne suçu vardı o da sevdi! o da ihanete uğradıı   Adnan da basından beri suçluydu eğer kendine düzgün bir eş alsaydı örnek (matmazel) böyle şeyler hiç olmıcaktı gelelim firdevs hanıma oda işleri karıştırdı karştırdı çorba edip bıraktı!!! belki o ortalığı karıstırmasaydı nihal belki evlenmeye kalkmıcaktı beğlül seni sevio dedi firdevs nihale tam bir faciaa  Ama en byk suçlu beğlül!! sonra firdevs sonra adnan şimdi bana neden en son adnan diceksiniz o bihter le evlenip neler olacağını nerden bileblrdi Ki ama doğru bir eş alsaydı tabiki ii olurdu beğlül Katilll!!!!!!   NİHAL'İ öldürdü hasta etti!!! BEŞİR'İ öldürdüü!!! veeee veee BİHTER'İ öldürdüüüü    BİHter beğlülün kurbanı ayarrttığı kız rolündeydi aşıkktı beğlüll kaçsın bakalım nereye kadar kaççak beğlül kaçarrmışş defolup gtsnn  ona bn platoniq aşıktm yahu dizide o bnm için öldü ama gerçek hayatta o bnm bitaneciğimm hayali sewqiLmm    Beğlül bni ekle lütfn eğer bu nu okursan msn : bb  
GokHan
Misafir

MesajKonu: AŞK-ı memnu bihterr   Cuma Tem. 02, 2010 4:59 pm

bn Gokhan bnce en byk suÇlu ßeşir kaç bölümdür bi söyleyemedi olayı kafamı yedimm beğlülll süpersn abicm    bihter aşığım sanaaaaaaaaaa SENİİİİİİİİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMM  
yasemin
Misafir

MesajKonu: nhjbggfhjjghjghjgjjhjghjfhjghjghjghgjghj   Salı Tem. 20, 2010 11:26 am

bence suçlu matmazel oldu  çok gıcık  behlülün   bihter yakışıyorlardı bihter ölünce herkes göz yaşlarını tutamadı                 bunu söylüyorum sizi çokkk seviyorum adım yasemin             
ytıfgyuy
Misafir

MesajKonu: Geri: Aşk-I memnu' da en büyük süçlu sizce kim ?   Perş. Tem. 22, 2010 3:41 pm

Alıntı:
bence en büyük suçlu  pardon suçlular   fifdeys adnan nihal  nihal çaldı behlülü fifdeys ayarttı  adnan bihteri terk etti           bihterin hiç gücü kalmadı bihter ve behlül  aşıktılar                 
MERVE
Misafir

MesajKonu: Geri: Aşk-I memnu' da en büyük süçlu sizce kim ?   Perş. Tem. 22, 2010 3:52 pm

bence suçlu fifdeys suçlu    bihterle behlül aşıktılar      nihalde behlüle aşıktı ama behlül onu sevmiyordu  fifdeysaşık o sana dedi 

SALAK FİFDEYS                                  
Helin
Misafir

MesajKonu: Geri: Aşk-I memnu' da en büyük süçlu sizce kim ?   Perş. Tem. 29, 2010 9:21 pm

bence en büyük suçlu adnan bey kızı yaşındaki birini karısı yaparsa ve behlül gibi bi adama babalık yaparsa olacağı budur  
GİZEM
Misafir

MesajKonu: Geri: Aşk-I memnu' da en büyük süçlu sizce kim ?   Perş. Tem. 29, 2010 9:37 pm

BENCE EN BÜYÜK SUÇLU BEHLÜL AMCASININ KARISINA AŞIK OLMAYACAKTI EĞER BEHLÜL BİHTERİ KIŞKIRTMASAYDI ADNAN BEY İLE BİHTER ÇOK MUTLU OLUCAKTI VE BİHTER DE BEHLÜLÜN KIŞKIRTMASINA UYMAYACAKTI KOCASI VARKEN NEDEN BAŞKASININ KOYNUNA GİDİYORVE BU DİZİDE FİRDEVS HANIMINDA SUÇU VAR NİHALE BEHLÜL SANA AŞIK DEMESEYDİ HİÇ BÖYLE OLMAYACAKTI VE BEŞİR DE SUÇLU BAŞINDAN BERİ SUSTU TAAAAAAAA ÖLÜMÜNE SANİYELER KALA SÖYLEDİ ONLAR YÜZÜNDEN HAYATINDAN OLDU BEŞİR BİHTER İSE MEZARINDA BİLE SENİ SEVİYORUM DİYEMEYEN ADAMDAN NE ANLIYOR KEŞKE BEHLÜL DE ÖLSEYDİ    
ilayda
Misafir

MesajKonu: Geri: Aşk-I memnu' da en büyük süçlu sizce kim ?   Perş. Tem. 29, 2010 9:43 pm

bence bu filmde her karekter suçlu (beşir hariç bütünhizmetçiler suçsuz)            
leyla
Misafir

MesajKonu: suçlu   Ptsi Ağus. 09, 2010 11:33 am

bence burda 5suçlu var matmazel nihal adnan beşir firdevs
peri
Misafir

MesajKonu: Geri: Aşk-I memnu' da en büyük süçlu sizce kim ?   C.tesi Ağus. 14, 2010 9:55 pm

bencen büyk suçlu behlül eğer o bihteri ayartmasaydı bihter onu sevmeycek ve ölmeyecekti sonra firdevs suçlu Evil or Very Mad çünlü eğer nihalin aklına girpte behlül seni seviyo behlül seni seviyo demeseydi nihal ile behlül evlenme karaı almayacaklardı. matmazelde usçlu gizili gizli şeytan gibi herşeye karıştı affraid çok ayıpppppp.sonra beşir bişey biliyo kaç bölümdür sölemiyo bi halt yediysen gidip çektiysen o zaman söyleyeceksin bunu yaaniiiii Exclamation adnanda suçlu neden ki kendinde kaç yaş küççük karıykla evleniyon sennnnnnn yani sendede suçç var yanimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. nihal gerizekaloıısıda behlülün onu sevdiğini düşünüyo salakkkkkkkkkkkkkkkk :alien

VALLA BURDA EN BÜYÜK SUÇLU BEHLÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!
VE EN MASUM BİHTERRR queen KRALİÇEM BENİM
beren
Misafir

MesajKonu: şaşkı memnu   Perş. Ağus. 19, 2010 11:40 am

anlatacaklarım çok ama doğru ...bu dizide en büyük suçlulardan biri nihatın sekreteri diğeri de rıza kaptandır.bir kere beşirin cd si holdinge gidince o salak nihatın sekreteri ne hakla beşiri odaya aldı anlamadım hadi aldı nihat niye salak gibi beşire cd yi verdi Neutral hadi nihatı geçtim rıza kaptankimi kime karşı koruyor anlamadım
o da görmüştü bihterle behlülü hıh bu çaktı dedim ama salağa yattı e hadi onu da geçtim adnan hilmiye niye inanmadı No hadi hadi onu da geçtim nihal matmazel ve bihtere niye inanmadı sonra firdevs hanım nihali niye bu kadar şıumarttı sonra azıttı nihal o dizide herkes suçlu o ev bile ... affraid
Shocked
KİHKİH
Misafir

MesajKonu: KAVAKIN YAPRAĞI MEMNUN   Perş. Ağus. 19, 2010 12:00 pm

BU DİZİDE ENNN BÜYÜK SUÇLU ALİ RIZA BEY bounce NİYE ASLIYA İNANDI HADİ İNANDI DİYELİM LEYLA NİYE GÜVENLE ÇIKTI Sleep NİHALİ KISKANDIRMAK İÇİN SONRADAN OĞUZA GERİ DÖNDÜ BEŞİR HERŞEYİ AÇIKLAYINCA AYRILMAK ZORUNDA KALDI NİYE YANİ rendeer
MATMAZEL DE KARLI HANİ HAYRİYE İLE BEHLÜLE CEYDAYI AYARLIYOR AYYYYYYYYYY AYYYYYYYYYYYY NE SAF BU ASLI AKLI SIRA LEYLAYA MEYDAN OKUMAK ALİ RIZA BEYİN KIZMASINI SAĞLAMAK AMA HALBUKİ LEYLA GÜVENİ KAPTI HUUUU AÇ GÖZÜNÜ DE UYAAAN Laughing DOKTOR AMA BİR TÜRLÜ ALİ RIZAYI İLEŞTİREMEDİ No

MİNE DE BU ARADA BEHLÜLÜ SEVİYO AMA HOOOOOU OLMAZ BU İŞ MİNE HANIM İLK ÖNCE SEN BEHLÜLLE AYNAYA BAK BAKİM BOYUNUZ UYUŞUYOR MU NİHAL 1 MİNE 2 YANİ ŞU SALAKLAR BEHLÜLDE NE BULUYOR ANLAMIYORUM geek

AYYYYYYY AYYYYYYYYYYYYYYYY cheers ÇOK ZOR BU DİZİLERİ YORUMLAMAK NİHAL DE İLK ÖNCE BEHLÜLÜN YANINDA SÜMÜKLÜ BÖCEKTİ BAKMA SONRA FİRDEVS HANIM BUNU YOLA SOKTU AMA KÖTÜLÜK ETTİ SONRADAN KIZI AYAĞINA YAPIŞIP TÜKÜRÜĞÜNÜ AKITTI ELBİSESİ KİRLENDİ cherry
doğa
Misafir

MesajKonu: Geri: Aşk-I memnu' da en büyük süçlu sizce kim ?   Ptsi Ağus. 30, 2010 12:32 pm

bence hepsi suçlu
behlül:bihteri kendine aşık etti yengesine insan aşık olurmu
bihter:adnanla evlendi.keşke yaşına göre birini bulsaydı
adnan:hilmi ünala inanmadı.inanmalıydı.
firdevs:behlülü nihale aşık olsun diye zorladı.
nihal:firdevse inandı.
beşir:nihale aşık olduğunu açıkalamadı.
bülent:tamdüğünde nihali telaşlandırması.
peyker:kardeşinin ona ihtiyacı olduğu zamanda onu yalnız bıraktı.
           EN DOĞRUSU BUDUR!!!!!    

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası