Sinop haber Sinop resimleri sinop tarihi sinop video

Sinop haber Sinop resimleri sinop tarihi sinop video

Sinop,Saraydüzü,Dikmen,Boyabat,Durağan,Gerze,Ayancık,Türkeli, Sinop forum sitesi, sinop video, sinop resimleri, sinop haberleri, sinop yemekleri, sinop tarihi, sinop polis karakolu, sinop jandarma, sinop türküleri,

AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Sinop M. Akif Ersoy İöo Öğrencileri Örnek Bir Yardım Çalışmasına İmza Attı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
~Site Sahibi ve KuruCuSu~
~Site Sahibi ve KuruCuSu~

Başarı Puanı: 2311

MesajKonu: Sinop M. Akif Ersoy İöo Öğrencileri Örnek Bir Yardım Çalışmasına İmza Attı   Cuma Mayıs 28, 2010 10:03 pm

Sinop Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri, örnek bir yardım çalışmasına imza attı. Giyim ve kırtasiyeden oluşan yaklaşık 30 koli yardım toplayan öğrenciler, bunları kardeş okul seçtikleri Sinop'a 175 kilometre uzaklıktaki Durağan ilçesine bağlı Emirtolu köyü ilköğretim okulundaki arkadaşlarına teslim etti.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 4-A sınıfından Ege Açıköz, Uygar Sümbül, İlay Özhan, Aytun Orhan ve Anıl Kaymak isimli öğrenciler, öğretmenlerinin önderliğinde 'Toplum Hizmeti Çalışmaları' ile şimdiye kadar yaşlılara ve engellilere yardımlar yaptı. Öğrenciler, daha sonra Durağan ilçesine bağlı Emirtolu köyü İlköğretim Okulu'nu kardeş okul olarak seçti. Bu okula çeşitli yardımlar yapmak isteyen öğrenciler 'Unutmayın ki, en güzel hediye bir gülümsemedir' sloganı yazılı insört bastırdı. Diğer sınıflardaki arkadaşlarına bu insörtleri dağıtıp onları da bu çalışmaya dahil ettiler. Öğrenciler, kısa bir süre içerisinde giyim ve kırtasiyeden oluşan yaklaşık 30 koli yardım topladı.

Topladıkları yardım paketlerini okul müdürleri Orhan Başkan, müdür yardımcısı Yusuf Haskılıç, sınıf öğretmenleri Necla Gül ve Atilla Gül önderliğinde zorlu bir yolculuk sonrasında Emirtolu İlköğretim Okulu'na gelen öğrenciler, burada kendilerini bekleyen arkadaşlarına yardım paketlerini teslim etti. Çocukların yardım paketlerini teslim ederken birbirlerine sarılmaları, öğretmenlerine ve köylülere duygulu anlar yaşattı. (Cihan Haber Ajansı)
Kullanıcı profilini gör http://sinop.forumdizini.net/index.htm

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Yardım hamster kaşınması!...
» Acilll Bir Beat Arıyorum Lütfen Yardım
» Mehmet Akif Ersoy,Hayatı Eserleri,
» GERZELİLER TURİZM Sinop
» YENİ AY ÖNDERİ SEYAHAT Sinop/Boyabat