Sinop haber Sinop resimleri sinop tarihi sinop video

Sinop haber Sinop resimleri sinop tarihi sinop video

Sinop,Saraydüzü,Dikmen,Boyabat,Durağan,Gerze,Ayancık,Türkeli, Sinop forum sitesi, sinop video, sinop resimleri, sinop haberleri, sinop yemekleri, sinop tarihi, sinop polis karakolu, sinop jandarma, sinop türküleri,

AnasayfaTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

türkeli musabey cad. yol çalışöaları devam ediyor

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
beklevic_57
~Site Sahibi ve KuruCuSu~

Başarı Puanı: 113

MesajKonu: türkeli musabey cad. yol çalışöaları devam ediyor   Perş. Mart 04, 2010 12:08 am

Musabey caddesinin Düzler köyü köprüsüne kadar yapılacak olan yol ve kaldırım yapımı çalışmalarımız son hız devam ediyor. Bugüne kadar toplam 900 m uzunluğunda kaldırım bordürleri yapılarak en kısa zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Musabey Caddesi sakinleri tarafından olumlu yönde eleştiriler alan Belediye başkanımız Sayın Halil Dilek ÖZCAN’nın konu ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’Musabey caddesinin Düzler köyü köprüsüne kadar yapılacak olan yol ve kaldırım yapımı çalışmalarında, imar planında yola gelen arsalarını hiçbir bedel beklemeden ilçenin geleceğini düşünerek terk edip yolun genişlemesine katkıda bulunan taşınmaz sahiplerine ve verdikleri desteklerinden dolayı tüm musabey sakinlerine teşekkürü bir borç biliyorum. musabey caddesinin kaldırım çalışmalarını en kısa zamanda bitirerek halkımızın hizmetine sunacagız’’ dedi.

En son beklevic_57 tarafından Cuma Mart 05, 2010 2:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kullanıcı profilini gör http://www.sinopradyosu.tr.gg
beklevic_57

Başarı Puanı: 113

MesajKonu: helal olsun baskanım   Perş. Mart 04, 2010 12:10 am

helal olsun baskanım yıllardır unutulan mahallelere can verdin ben o yolu uc sene yurudum imam hatibe giderken sabah tertemiz cıkıyordum evden okula gidince sırtıma kadar camur bundan sonra ki ögrenciler olsun o cileyi cekmesin Smile)
Kullanıcı profilini gör http://www.sinopradyosu.tr.gg
Admin

Başarı Puanı: 2311

MesajKonu: türkeli musabey cad. yol çalışöaları devam ediyor   C.tesi Mart 06, 2010 8:57 pm

Kanka bende bu yolu 1 sene yürümüştüm türkelinde okurken inşallah güzel olur belediyemiz çalışıyoya helal olsun..Bu haberi paylaştıgın içinde teşekkuler.. king
Kullanıcı profilini gör http://sinop.forumdizini.net/index.htm

türkeli musabey cad. yol çalışöaları devam ediyor

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Kaplumbağlar Nasıl Ürer
» Türkeli Mini resim galerisi ...